Search

Το πρώτο εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου
με διαπίστευση από το ΕΣΥΔ σε δοκιμές ασφαλτομιγμάτων κατά ΕΝ σύμφωνα με το επίσημο πεδίο εφαρμογής της διαπίστευσης του εργαστηρίου με Αρ. 796-3

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο πλαίσιο του προγράμματος «B.I.P. – SUSTAINABLE AND RESILIENT PAVEMENTS»

Ανώνυμο σχέδιο

Η εταιρεία BITULAB Ε.Π.Ε. στις 19 Απριλίου 2024 υποδέχεται στις εγκαταστάσεις της, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Εργαστήριο Οδοποιίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ), μαζί με φοιτητές και καθηγητές από διάφορα Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια στο πλαίσιο του Blended Intensive Program (B.I.P.).

Στο πλαίσιο του προγράμματος Blended Intensive Program (B.I.P.), φοιτητές και καθηγητές συζητούν, μελετούν και ανταλλάσσουν απόψεις, πάνω στη βιωσιμότητα των οδοστρωμάτων και τους τρόπους με τους οποίους η κατασκευή, η λειτουργία και η συντήρηση των οδοστρωμάτων θα γίνεται με πιο φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.

Φοιτητές και καθηγητές από τα University of Antwerp, TU Delft, RWTH Aachen University, Università Politecnica delle Marche, University of Granada, University of Minho, University of Leuven ξεναγούνται στις εγκαταστάσεις της BITULAB Ε.Π.Ε., αλληλεπιδρούν με τους ανθρώπους της εταιρείας και παίρνουν μία γεύση του πως εφαρμόζονται στην πράξη όλα όσα διδάσκονται κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

Η εταιρεία BITULAB Ε.Π.Ε. εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της σε όλη την ομάδα του B.I.P. που την τιμά με την παρουσία της. Η επίσκεψη αυτή αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία για την προώθηση της συνεργασίας πανεπιστημίου και βιομηχανίας με σκοπό την εφαρμογή της έρευνας και την ανταλλαγή καινοτόμων ιδεών.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Χρησιμοποιώντας αυτό το site, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies… Περισσότερα…